Voks

Har du uønsket hårvækst på dine ben, i armhulerne eller på overlæben? Få en voksbehandling her hos mig og føl dig glat og lækker i lang tid. I Klinik Himmelblå bruger jeg blandt andet LYCON voks, som er et af verdens mest anerkendte voksmærker.

Voksen påføres med engangsspartel og fjernes uden strips, da det giver en meget mindre smertefuld voksbehandling.

Fordelene ved voksbehandlinger er mange: hårene bliver fjernet med rod, hvilket betyder, at der går længere tid inden det nye hår bryder gennem huden og kan ses. Derudover er hårene blødere og finere, når de vokser frem igen, fordi der er tale om nye hår, og ikke hår der er skåret over på det tykkeste sted. Hvis du får fjernet hår med voks, vil du også kunne mærke en væsentlig reducering af hårvæksten.

Voks er også særligt effektivt til at fjerne uønsket hårvækst i ansigtet, især ved fine hårområder som overlæben, da håret fortsat vil være dunet, når det vokser ud igen. Ansigtsvoks er godt til at fjerne uønsket hårvækst i næsen, ørene, overlæben og på hagen, da det kan gøres hurtigt og effektivt og giver et længerevarende resultat. Derudover bruger jeg også ansigtsvoks til tilretning og styling af øjenbryn, så de er velplejet i længere tid.

LYCON

LYCON har på globalt plan i årtier sat den øvre standard for voks, og er stadig førende på markedet i kvalitet og resultat. Det er ikke uden grund, at LYCON er efterspurgt af berømtheder, og dem som ved hvad der er godt på tværs af fem kontinenter.

Priser

Underben inkl. knæ 285,- DKK
Underben inkl. knæ og bikinilinje 345,- DKK
Hele ben 375,- DKK
Hele ben inkl. bikinilinje  445,- DKK
Bikinilinje  175,- DKK
Tanga  225,- DKK
Armhuler  150,- DKK
Arme inkl. hænder  250,- DKK
Overlæbe ELLER hage  110,- DKK
Overlæbe OG hage 160,- DKK
Ører eller næse 110,- DKK
Bryn  110,- DKK
Hele ansigt  285,- DKK
Ryg Fra 195,- DKK

 

Mine behandlinger

I trygge omgivelser og en rolig atmosfære tilbyder jeg behandlinger af både hænder og fødder. Uanset om du har problemfødder eller har brug for mere pleje, så har jeg altid tid til dig.

Fodbehandlinger

Dine fødder bærer rundt på dig hver dag og skal stå model til lidt af hvert. Det kan medføre hård hud og gener som løbende skal håndteres. Med en fodbehandling får dine fødder den pleje og omsorg de fortjener.

Voks

Har du uønsket hårvækst på dine ben, i armhulerne eller på overlæben? At vokse er mere effektivt end at barbere sig og en god måde at slippe af med uønsket hårvækst.

Bryn og vipper

Vores øjne afspejler sindets og fysikkens tilstand. Synlige og sunde vipper fremhæver dine øjne, og markerede bryn indrammer dit ansigt. Og med den rigtige tilretning kan de tjene en løftende illusion til et velplejet udseende.

Book en tid

Herunder kan du booke tid til en behandling hos Klinik Himmelblå.