Fodbehandling

Det er vigtigt, at du passer godt på dine fødder – det er dem, der skal bære dig gennem livet. Og du går cirka 18.000 kilometer i løbet af dit liv, så det er vigtigt, at du passer på dem. Foden er en fantastisk konstruktion, som består af hele 26 knogler, der tilsammen kun vejer cirka 100 gram. På trods af dens letvægtskonstruktion skal din fod modstå mange tons belastning dag efter dag, og derfor er det kun fair, at de bliver taget hånd om.

Og det er lige præcis det, jeg gør for dig.

Fodbehandling

Har du brug for hjælp til dine fødder, nedgroede negle, ligtorne eller lignende? Måske er du meget aktiv og har brug for ekstra omsorg til dine fødder? Så kom forbi klinikken og få en forebyggende fodbehandling her hos mig.

Jeg begynder altid en fodbehandling med et blødgørende fodbad. Derefter beskærer og sliber jeg den hårde hud og fjerner eventuelle ligtorne. Dine negle bliver klippet, renset og slebet, og jeg afslutter behandlingen med at smøre dine fødder ind i en god fodcreme, og giver dig en fodmassage.

Din fod indeholder 125.000 svedkirtler, som afgiver op til en kvart liter sved i løbet af en enkelt dag. Og tyngdekraften medfører, at dine fødder skal håndtere en belastning svarende til 2-3 gange din kropsvægt, når du går, og helt op til 4-5 gange din kropsvægt når du løber. Dine fødder udsættes dagligt for en stor belastning, og deres tilstand kan have en stor effekt på resten af din krop. Derfor er det vigtigt, at du har omtanke for dine fødder og løbende sørger for at pleje dem.

 

Priser for fodbehandling

 

Fodbehandling 430,- DKK
Lakering af tånegle
-alm. lak eller fransk lak
120,- DKK
Lakering af tånegle m/pynt

150,- DKK

 

Fodvorter – behandling med Hydrozid samt Lapis (sølvnitrat). Prisen er gældende for op til 3 fodvorter. Ved flere vorter aftales prisen individuelt. Langt de fleste vorter vil kræve flere behandlinger med 1-2 ugers mellemrum. 

250,- DKK

 

Helbredstillæg

Har du fået bevilget udvidet helbredstillæg til fodbehandling, kan du få dækket op til 85% af udgiften. Du kan dog ikke anvende dit almindelige helbredstillæg hos mig – uanset hvilken risikogruppe du tilhører. Er du i tvivl om reglerne, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Mine behandlinger

I trygge omgivelser og en rolig atmosfære tilbyder jeg behandlinger af både hænder og fødder. Uanset om du har problemfødder eller har brug for mere pleje, så har jeg altid tid til dig.

Fodbehandlinger

Dine fødder bærer rundt på dig hver dag og skal stå model til lidt af hvert. Det kan medføre hård hud og gener som løbende skal håndteres. Med en fodbehandling får dine fødder den pleje og omsorg de fortjener.

Voks

Har du uønsket hårvækst på dine ben, i armhulerne eller på overlæben? At vokse er mere effektivt end at barbere sig og en god måde at slippe af med uønsket hårvækst.

Bryn og vipper

Vores øjne afspejler sindets og fysikkens tilstand. Synlige og sunde vipper fremhæver dine øjne, og markerede bryn indrammer dit ansigt. Og med den rigtige tilretning kan de tjene en løftende illusion til et velplejet udseende.

Book en tid

Herunder kan du booke tid til en behandling hos Klinik Himmelblå.