Behandlinger og priser

Klinik Himmelblå er en moderne og indbydende fodpleje- og velvære klinik i hjertet af Løgumkloster. Når du træder indenfor, bliver du mødt i øjenhøjde med en tryghed, der udspringer af høj faglighed, god service og professionel behandling. I trygge og rolige omgivelser tilbyder jeg behandlinger af både hænder og fødder, pleje af bryn og vipper og voksbehandlinger. Uanset behov og behandling, så har jeg altid tid til dig.

Jeg lægger stor vægt på kvaliteten i mit arbejde og bruger derfor kun de bedste hudpleje- og negleprodukter. Mit ønske er, at enhver der besøger min klinik går herfra med en god oplevelse og lysten til at komme igen.

Hvad enten du har problemfødder, vil af med uønsket hårvækst eller har et ønske om at få velplejede hænder og fødder eller bryn og vipper, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Gå på opdagelse i mine behandlinger og find priser nedenfor.

Fodbehandlinger

Dine fødder bærer rundt på dig hver dag og skal stå model til lidt af hvert. Det kan medføre hård hud og gener som løbende skal håndteres. Med en fodbehandling får dine fødder den pleje og omsorg, de fortjener.

Bryn og vipper

Dine vipper og øjenbryn definerer og indrammer dit ansigt og fremhæver dine bedste ansigtstræk. Øjenområdet er derfor et vigtigt sted at sætte ind, hvis du for eksempel vil undgå et træt udseende og ønsker at fremhæve dine ansigtstræk.

Hænder og negle

Forkæl dig selv og dine hænder med en behandling i klinikken, så dine hænder kan forblive smidige og smukke i udseendet trods deres hårde vilkår. Behandlingen efterlader dig med velplejede negle, bløde hænder og en følelse af velvære.

Voks

Har du uønsket hårvækst på dine ben, i armhulerne eller på overlæben? At vokse er mere effektivt end at barbere sig og en god måde at slippe af med uønsket hårvækst.

Book en tid

Herunder kan du booke tid til en behandling hos Klinik Himmelblå.