Bryn og vipper

Dine vipper og øjenbryn definerer og indrammer dit ansigt mere end man skulle tro og fremhæver dine bedste ansigtstræk. Øjenområdet er derfor et vigtigt sted at sætte ind, hvis du for eksempel vil undgå et træt udseende og ønsker at fremhæve dine ansigtstræk.

Dine øjenbryn danner rammen om dine øjne og har stor betydning for udtrykket i dit ansigt. Markerede bryn indrammer dit ansigt, og med den rigtige tilretning giver de et opløftende og velplejet udseende. Med udgangspunkt i dine egne naturlige bryn tilrettes de i form og farve, enten med voks og/eller pincet for at give det skarpeste og mest holdbare resultat.

Farvning af vipper er til dig, som måske ønsker et mere naturligt udseende eller gerne vil bruge mindre mascara. Dine øjenvipper farves, så de fremstår tydeligere og længere og giver mere dybde og fremhæver dit ansigt.

Derfor fortjener du også at give dine vipper og bryn lidt ekstra opmærksomhed.

Priser

Farvning af vipper og bryn. Vipper og bryn farves. Bryn rettes herefter med voks og pincet

225,- DKK
Farvning af bryn samt retning med voks og pincet 150,- DKK
Farvning af vipper 130,- DKK
Retning af bryn (uden farvning). Bryn rettes med voks og pincet

 

110,- DKK

 

 

Farve af bryn (uden tilretning) 100,- DKK

 

Mine behandlinger

I trygge omgivelser og en rolig atmosfære tilbyder jeg behandlinger af både hænder og fødder. Uanset om du har problemfødder eller har brug for mere pleje, så har jeg altid tid til dig.

Fodbehandlinger

Dine fødder bærer rundt på dig hver dag og skal stå model til lidt af hvert. Det kan medføre hård hud og gener som løbende skal håndteres. Med en fodbehandling får dine fødder den pleje og omsorg de fortjener.

Voks

Har du uønsket hårvækst på dine ben, i armhulerne eller på overlæben? At vokse er mere effektivt end at barbere sig og en god måde at slippe af med uønsket hårvækst.

Bryn og vipper

Vores øjne afspejler sindets og fysikkens tilstand. Synlige og sunde vipper fremhæver dine øjne, og markerede bryn indrammer dit ansigt. Og med den rigtige tilretning kan de tjene en løftende illusion til et velplejet udseende.

Book en tid

Herunder kan du booke tid til en behandling hos Klinik Himmelblå.