Produkter

Jeg har nøje udvalgt de produkter inden for fodpleje, cremer og neglelak, som jeg sælger i 
klinikken. Du kan købe klinikkens velværeprodukter uafhængigt af behandling – det vil sige, du til hver en tid kan komme ind og købe et af de skønne produkter til dig selv, eller en du holder af.

Jeg udvider løbende sortimentet, så du udover behandlinger også altid kan finde en god gave her hos mig.

Arcopedico

Arcopedico udvikler sko i smidige og bløde materialer, der opfylder kroppens behov for støtte og komfort. Deres unikke design bevirker at skoen tilpasser sig foden, så den støtter og ikke strammer, og den sørger for at kroppens vægt fordeles ligeligt over hele fodsålen, så ingen områder belastes unødvendigt. Sålernes dobbelte svangstøtte, betyder smidige og lette såler som sikrer en korrekt gangafvikling og kropsholdning, hvorved fødder, ben, lænd og ryg aflastes, så ømhed og træthed minimeres.

Gehwol

Gehwol er et tysk kvalitets fodpleje brand, og de er et af de mest anerkendte mærker inden for fodplejebranchen. Gehwol har siden 1868 specialiseret sig i fodpleje, og produkterne er skabt til at bringe en naturlig balance i huden. De baserer deres produkter på den nyeste videnskabelige forskning og naturlige ingredienser, der er udvalgt efter de egenskaber, der er særligt gode for vores fødder. Produkterne efterlader fødderne velplejede, og som en ekstra bonus er de drøje i brug.

Tim og Simonsen

De lækreste toppe og leggings i et væld af farver og modeller – alle fremstillet i blød og behagelig microfiber med følgende egenskaber: 

  • Allergivenligt 
  • Antistatisk 
  • Antibakterielt 
  • Åndbart 
  • Farveægte og formstabil – også efter mange ganges vask 
  • Økotex 100 certificeret  

CND

I klinikken sælger jeg udvalgte hånd- og negleprodukter fra CND, som siden 1979 har udviklet professionelle produkter til hænder og fødder af en lækker kvalitet. De er verdens største udbyder af produkter til den professionelle neglebranche og er kendetegnet ved innovation og høj kvalitet i deres produkter. CND’s produkter er til dig, der ønsker høj kvalitet, langtidsholdbar neglelak og god neglepleje.

Polymer-Gel

Samtidig sælger jeg et bredt udvalgt af aflastningsprodukter, som er lavet af et hudvenligt og særligt komfortabelt Polymer-Gel polster. Det kan for eksempel være tætsluttende og skridsikker aflastning ved ligtorne mellem tæerne.

Book en tid

Herunder kan du booke tid til en behandling hos Klinik Himmelblå.