Gavekort

Kender du en som fortjener lidt ekstra pleje og omsorg for sine fødder? Med et gavekort til Klinik Himmelblå kan du forkæle et familiemedlem, en god ven eller en helt tredje med en behagelig fodbehandling. Her kan de få ordnet alt lige fra nedgroede negle, hård hud, ligtorne eller bare få en behandling for velværets skyld. I min fodbehandling tager jeg altid udgangspunkt i den enkeltes behov, så jeg er sikker på, at de går glade og tilfredse herfra.

Gavekort kan afhentes i klinikken eller tilsendes på mail. Kontakt klinikken på 20837455 så finder vi den løsning, der passer dig bedst.

Mine behandlinger

I trygge og rolige omgivelser tilbyder jeg behandlinger af både hænder og fødder. Uanset om du har problemfødder eller har brug for mere velvære, så har jeg altid tid til dig.

Fodbehandlinger

Dine fødder bærer rundt på dig hver dag og skal stå model til lidt af hvert. Det kan medføre hård hud og gener som løbende skal håndteres. Med en fodbehandling får dine fødder den pleje og omsorg de fortjener.

Voks

Har du uønsket hårvækst på dine ben, i armhulerne eller på overlæben? At vokse er mere effektivt end at barbere sig og en god måde at slippe af med uønsket hårvækst.

Bryn og vipper

Vores øjne afspejler sindets og fysikkens tilstand. Synlige og sunde vipper fremhæver dine øjne, og markerede bryn indrammer dit ansigt. Og med den rigtige tilretning kan de tjene en løftende illusion til et velplejet udseende.

Book en tid

Herunder kan du booke tid til en behandling hos Klinik Himmelblå.