Hænder og negle

Hænderne består af noget af det mest sarte hud, der er at finde på din krop. Dertil er de et af de steder på kroppen, som udsættes for de hårdeste elementer i hverdagen; sol, kulde, vand, sæbe og kemikalier for eksempel i forbindelse med rengøring. Derfor er der også ofte en fremskreden aldring på hænderne i forhold til resten af kroppen. Det er derfor vigtigt, at du jævnligt sørger for at pleje dine hænder, så smidigheden bevares.

Drag omsorg for dine hænder med en behandling i klinikken, så dine hænder kan forblive smidige og bløde i udseendet på trods af deres hårde vilkår. Behandlingen efterlader dig med velplejede negle, bløde hænder og en følelse af velvære.

Manicure

En manicure behandling er pleje af dine negle, neglebånd og hænder, og den kan gøre underværker, hvis de fremstår tørre og triste. Enhver manicure behandling hos mig begynder med et blødgørende bad til dine negle. Jeg fjerner tørre og triste neglebånd og filer derefter dine negle i facon. Herefter får dine negle en plejende fugtpakke, og til sidst polerer jeg dem, så de fremstår velplejede og skinnende. Jeg afslutter med at smøre dine hænder med en god håndcreme og giver dem en let massage.

 

Priser

Manicure 250,- DKK
Lakering af negle i forbindelse med manicure 110,- DKK
Minimanicure inkl. lakering af negle 250,- DKK

 

Mine behandlinger

I trygge og rolige omgivelser tilbyder jeg behandlinger af både hænder og fødder. Uanset om du har problemfødder eller har brug for mere velvære, så har jeg altid tid til dig.

Fodbehandlinger

Dine fødder bærer rundt på dig hver dag og skal stå model til lidt af hvert. Det kan medføre hård hud og gener som løbende skal håndteres. Med en fodbehandling får dine fødder den pleje og omsorg de fortjener.

Voks

Har du uønsket hårvækst på dine ben, i armhulerne eller på overlæben? At vokse er mere effektivt end at barbere sig og en god måde at slippe af med uønsket hårvækst.

Bryn og vipper

Vores øjne afspejler sindets og fysikkens tilstand. Synlige og sunde vipper fremhæver dine øjne, og markerede bryn indrammer dit ansigt. Og med den rigtige tilretning kan de tjene en løftende illusion til et velplejet udseende.

Book en tid

Herunder kan du booke tid til en behandling hos Klinik Himmelblå.